Dobro došli na croatiaclub.com. Prijavite se:

Korisničko ime (e-mail):
Lozinka:
Što je Croatiaclub.com?
Croatiaclub je servis koji Vam omogućuje prijavu i odjavu gostiju prema turističkoj zajednici i MUP-u te vođenje knjige gostiju.

Što je potrebno za korištenje Croatiaclub servisa?
Računalo i internet veza (nije potrebna instalacija softvera).

Što mi je potrebno za online slanje prijava turističkoj zajednici?
Ukoliko se Vaš objekt nalazi na području navedenih turističkih zajednica popunite dokument koji se nalazi u privitku, te ga dostavite u Vašu turističku zajednicu. Ukoliko ne znate sve informacije koje se traže u dokumentu, jednostavno iste nemojte popuniti. Trenutno su sljedeće turističke zajednice omogućile svojim iznajmljivačima prijave putem Croatiaclub servisa: Makarska, Vis, Stari Grad, Vela Luka i Korčula. Ukoliko se vaša turistička zajednica ne nalazi na listi, moguće je da koristi novi servis za poslovanje turističkih zajednica, Prijava.hr.

Obrazac: kojeg iznajmljivači moraju ispuniti možete skinuti ovdje. TZ ispunjava ID naplatitelja (ako se iznajmljivač vodi kao naplatitelj). Molim Vas da popunjene obrasce šaljete na e-mail adresu Vaše turističke zajednice.

Koliko košta upotreba Croatiaclub servisa?
0 kn.

Upustvo za korištenje
Ovdje možete vidjeti na koji način funkcionira servis kao i preuzeti uputstva za korištenje. [upute]

Za sva pitanja, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: prijava@novevibracije.hr


Prijava.hr
Prijava.hr je jedinstveni servis za prijavu i odjavu gostiju putem interneta, koji je u mogućnosti povezati sve razine, od privatnih iznajmljivača, preko turističkih zajednica mjesta/općina gradova, županijskih turističkih zajednica do HTZ-a te državnih institucija. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese: info@novevibracije.hr.

Link: http://prijava.hr/